Adresa Postare

Rrjeti Akademik Shqiptar
Qendra Ndëruniversitare e Shërbimeve dhe Rrjetit Telematik
Rruga Muhamet Gjollesha (ish Shtëpia Botuese “Naim Frashëri”), kati 4, Tiranë, Shqipëri, 1001

Komunikimi

Tel: +355-44415006
E-Mail:

Si të Vini

Zyrat e RASH gjenden 100m mbi kryqëzimin e “21 Dhjetori”-it, përballë hotel “Mondial”, në katin e katërt. Mund të arrini tek zyrat tona duke përdorur linjat urbane “Unaza” dhe “Kombinat-Kinostudio”, duke zbritur tek stacioni i “21-Dhjetorit”

Harta