Asambleja e Anëtarësisë

 

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Znj. Evis Kushi


Universiteti i Tiranës

Prof.Dr. Artan Hoxha


Universiteti Politeknik i Tiranës

Prof.Dr. Andrea Maliqari


Universiteti i Mjekësisë, Tiranë

Prof.Dr. Arben Gjata


Universiteti Bujqësor i Tiranës

Prof.Dr. Fatbardh Sallaku


Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës

Prof.Dr. Kseanela Sotirofski


Universiteti ‘Luigj Gurakuqi’ Shkodër

Prof.Dr. Suzana Golemi


Universiteti ‘Aleksandër Xhuvani’ Elbasan

Prof.Dr. Skënder Topi


Universiteti ‘Ismail Qemali’ Vlorë

Prof.Dr. Roland Zisi


Universiteti ‘Fan S. Noli’ Korçë

Prof.Dr. Dhimitër Bello


Universiteti ‘Eqerem Çabej’ Gjirokastër

 Prof.Dr. Bektash Mema


Universiteti i Arteve, Tiranë

Prof. Kastriot Çaushi


Universiteti i Sporteve të Tiranës

Prof.Dr. Agron Kasa