Mësues për Shqipërinë

Portali i punësimit të mësuesit

U Albania

Portali i aplikimeve universitare

OS Catalogue

Katalogu i shërbimeve NI4OS

Virtual-Uni

Universiteti Virtual

Training for all

Portali i Trajnimeve

Science Data

Portali Kërkimit Shkencor

U Library

Libraria Digjitale

U-GO

Menaxhimi Universitar

Service Catalogue

Katalogu i shërbimeve të Geant

HPC

HPC

Lajme

None

Dita e Shkencës së Hapur në Shqipëri

24 Dhjetor 2022

Fundi i vitit 2022, RASH dhe AKKSHI organizuan në Tiranë Ditën e Shkencës së Hapur, duke u takuar me aktorë nga Universitete, Institucione Kërkimore, Ministria e Arsimit dhe agjenci e institute të tjera përgjegjëse për kërkimin dhe inovacionet nën ombrellën e ministrive të ndryshme.

None

Publikohet edicioni dimëror nr. 102 i revistës DFN-Mitteilungen.

19 Dhjetor 2022

None

Shqipëria dhe Adriatiku si një portë hyrëse për në Ballkan

02 Dhjetor 2022

None

TNC22 mbyllet pas një jave të mrekullueshme ribashkimi Sy më Sy

28 Shtator 2022

Partnerët e Rrjetit Akademik Shqiptar