Edicioni TNC21 i Revistës CONNECT ka dalë tani!

None

22 Qershor 2021

CONNECT - Nr. 37

REVISTAT CONNECT

Edicioni TNC21 (qershor) i revistës CONNECT është këtu, me artikuj të shkëlqyeshëm nga i gjithë komuniteti GÉANT, duke përfshirë intervista me:

  • Folësi kryesor TNC21 Profesor Sue Black,

  • Kryetari i Bordit të GÉANT Andreas Dudler,

  • dhe CEO i ri i DeiC Gitte Kudsk.

Plus, ne hedhim një vështrim më të afërt të Programit të Komunitetit GÉANT me Claudio Allocchio, 10 vjet bashkëpunim Afrikano-Evropian përmes projektit AfricaConnect dhe dëgjojmë nga yjet e Programit të Talentit të Ardhshëm 2021.

Dhe si gjithmonë, ne mirëpresim artikuj të shumtë nga partnerët tanë të NREN. Falënderimet tona për të gjithë ju që keni kontribuar në këtë çështje.

Gjithashtu: do të vini re një format të rishikuar për këtë çështje: ndërsa ne vazhdojmë të botojmë CONNECT vetëm në një format dixhital, ne kemi bërë disa ndryshime që shpresojmë ta bëjnë më të lehtë leximin e artikujve me lëvizje minimale. Na tregoni se çfarë mendoni!