TNC21 mbyllet pas një jave mahnitëse

None

25 Qershor 2021

Më shumë

TNC21 u mbyll sot, pas një jave që pa komunitetin global R&E të bashkuar nga 105 vende dhe shumë zona të ndryshme kohore për t'u bashkuar me platformën tonë virtuale.

Me një program të mbushur me shënime kryesore, prezantime, seminare, demonstrata dhe mundësi të rrjetëzimit, të gjitha të lidhura së bashku së bashku nga pritësit tanë të përditshëm të lobit të drejtpërdrejtë dhe përmbajtja sipas kërkesës, 1200+ pjesëmarrësit shijuan një përvojë virtuale por shumë reale!

Folësit kryesorë ishin Profesor Sue Black, Paulo Artaxo, Adam Lewis dhe Serge Fdida entuziazmuan audiencën në temat e tyre të specializuara dhe secili bëri një lidhje të qartë me atë që komuniteti ynë mund të bëjë për të ndihmuar.

TNC21 u mbyll duke parë më tej për TNC22, i cili do të zhvillohet në Trieste, Itali nga 13-17 qershor 2022. Mund të mësoni më shumë në: https://tnc22.geant.org/