Regjistrohuni në TNC 22

None

18 Janar 2022

TNC22 tani është aktive! Dhe ne nënkuptojmë siç duhet! Ne po hyjmë të gjithë me një TNC të jetës reale, me fjalime kryesore frymëzuese, BoF, demonstrime, njerëz fizikë aktualë, kafe dhe ëmbëlsira, hotele, vrapime në mëngjes, ngjarje sociale të TNC-së, ashtu dhe darka e konferencës dhe festa e fillimit, dhe të gjitha këto gjëra ne i duam shumë te TNC!

Dhe ne po i bëjmë të gjitha këto me stil, në qytetin e bukur italian të Triestes.

Çfarë doni më shumë?

Regjistrimi është tani i hapur dhe do të jetë i disponueshëm deri në mesnatën e 8 marsit 2022. A jeni gati të regjistroheni dhe të na bashkoheni sërish personalisht?