Asambleja e Anëtarësisë

Ministria e Arsimit dhe Sportit

Znj. Ogerta Manastirliu

Universiteti i Tiranës

Prof.Dr. Artan Hoxha

Universiteti Politeknik i Tiranës

Prof.Dr. Andrea Maliqari

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë

Prof.Dr. Arben Gjata

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Prof.Dr. Fatbardh Sallaku

Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës

Prof.Dr. Kseanela Sotirofski

Universiteti ‘Luigj Gurakuqi’ Shkodër

Prof.Dr. Rajmonda Këçira

Universiteti ‘Aleksandër Xhuvani’ Elbasan

Prof.Dr. Skënder Topi

Universiteti ‘Ismail Qemali’ Vlorë

Prof.Dr. Roland Zisi

Universiteti ‘Fan S. Noli’ Korçë

Prof.Dr. Dhimitër Bello

Universiteti ‘Eqerem Çabej’ Gjirokastër

Prof.Dr. Bektash Mema

Universiteti i Arteve, Tiranë

Prof. Kastriot Çaushi

Universiteti i Sporteve të Tiranës

Prof.Dr. Agron Kasa